שי-לי חן כותבת על אהובה תומר יעקב אחימס ז״ל
- tali dvir
- 16 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 4 דקות
צ׳וצ׳ו אני רוצה להגיד לך תודה.
תודה שהתחלת איתי בהודעה הכי הזויה באינסטגרם , תודה שאמרת לי אחרי יומיים שאנחנו מדברים שאתה חייב להפגש איתי והראת לי מה זה גבר אמיתי , תודה שבדייט הראשון הקשבת לי מדברת חמש שעות ברצף על שטויות ואהבת כל מילה שאמרתי , תודה שתיכננת איתי דייט שני כבר בדייט הראשון , תודה שגרמת לי לחייך מכל הודעה ששלחת לי וחברות שלי היו אומרות לי שרואים שאתה עושה לי טוב , תודה שתמיד ידעת איך לנחם אותי , תודה שהיית מתחבק איתי בספה בסלון כאילו אין אף אחד אחר בבית , תודה שהכרת לי את כל המשפחה המדהימה שלך , תודה שהזמנת אותי אלייך לכל שבת שעשית בבסיס , תודה שהכרת לי את החברים המדהימים שלך כבר בדייט שלישי , תודה שידעת תמיד לשלב את כל העולמות בסופ״ש אחד , תודה שתמיד הקדשת לי מלא זמן , תודה שכל דקה איתך הרגישה כמו נצח בצורה הכי טובה שאפשר , תודה שתמיד הצחקת אותי , תודה על כל מחמאה יפה ומפגרת שהחמאת לי , תודה על כל שיר ראפ שהיית מדקלם לי באוטו , תודה על כל נשיקה וכל חיבוק , על כל בוקר טוב ולילה טוב , תודה שהיית מתקשר אליי סתם באמצע היום שהיית צריך להעביר זמן בסיורים , תודה על הברכה המקסימה שכתבת לי ביום הולדת , תודה על הסופ״ש יום הולדת המחובר שלנו ועל כל מעיין וטיול שלקחת אותי , תודה על סופ״ש מדהים עם כל המשפחה שלך במגדל , תודה על כל מסיבה וכל יציאה עם חברים , שכל פעם שהיית במסיבה בלעדיי והיה שיר של ניקי מינאז והיית שולח לי סרטון עם פיצי , תודה שדרך החברים שלך לימדת אותי חברות אמיתית , תודה על הלבד שלנו וגם על הביחד , תודה על כל שיחת סוף יום שלנו , תודה על כל ציפייה ותקווה שנתת לי , על כל סרט שראינו ביחד , על כל התכנונים שהיו לנו , על איך שהיית עף עליי שהייתי לובשת את החולצות כדורגל שלך , על כל נגיעה , על כל מבט , על פעם שהיית אומר לי שאתה אוהב אותי , תודה על כל הפעמים הראשונות שהיו לנו יחד , תודה שתמיד ידעת מה להגיד לי ,
על כל תשובה לשאלה ששאלתי , תודה על הדרך שכיבדת אותי , שכל לילה לפני שהולכים לישון שהיית שואל אותי אם עשיתי קריאת שמע , על כל בוקר טוב ביחד לפני שהייתי הולכת לבסיס והיית קם רק בשביל להביא לי נשיקה , על כל לילה טוב של יום רביעי בידיעה שאני רואה אותך ביום שאחרי , על השיחות עד אמצע הלילה , על הלגיטימציה שהיית נותן לי להתלונן , על כל בעיה שפתרת לי , על עצם העובדה ששינית בשבילי את המושג אהבה לתמיד , על כל פעם שצחקת עליי מכמה שהייתי אומרת לך שאתה הכי חתיך בעולם ,על כל נסיעה שהיית אומר לי לשים שירים ומגביר עד הסוף , תודה שתמיד נתת לי את המקום להיות אני עצמי במאה אחוז מבלי להתבייש , שתמיד גרמת לי להרגיש הכי יפה בעולם , על הדרך ששינית אותי לטובה , שתמכת בי בכל החלטה , על כמה שהתרגשת שנסעתי להופעה של הארי סטיילס , על כל פעם שחשבתי שאתה מבאס אותי אבל בסוף היית עושה לי הפתעה , על המבט המאוהב שהיה לך בעיינים כל פעם שהיית מסתכל עליי וחושב שאני לא רואה , על כמה שהערכת אותי , שהחמאת לי על האוכל שהייתי מכינה לך , תודה על כל זר פרחים שקנית לי , תודה שידעת מה אני מרגישה רק ממבט אחד , על שהייתה לך שליטה ישירה על המצב רוח שלי , על כל האהבה שנתת לי , על כל צחוק , על כל מבט , על כל הרגשה ופשוט על הכל , תודה עלייך ועל כל דבר קטן שבך , שככל שהזמן עבר גיליתי יותר עומק בך ואהבתי כל דבר חדש שגיליתי , על כל סרט של הארי פוטר או מארוול , על כל פעם ששמענו את הפלייליסט של שומרי הגלקסיה , על כל שיר שהיית שולח לי כי הוא הזכיר לך אותי , על התקליט של טיילור סוויפט שקנית לי , תודה על כל פעם שנסענו הלוך חזור מלהבים לבאר שבע שלוש פעמים ביום כי הייתי שוכחת משהו בבית , תודה על הפעם ההיא שהתקשרת אליי לצאת החוצה וחיכיתי לי ליד האוטו עם זר של פרחים, תודה על כל ארוחת בוקר עם ענבר ואמיר , על כל סרטון מצחיק שהיית שולח לי מהבסיס , תודה שהיית קורא הודעות שהיית שולחת לך במהלך יום שלם ועונה על כל אחת מהן , על עצם העובדה שלנצח תהיה חלק ממני ולא משנה כמה זמן יעבור , תודה שהיית כל כך בלתי נשכח , שבחיים לא אוכל למחוק את הפנים היפות שלך מהראש שלי , תודה על השיחת וידאו הארוכה שעשינו לילה לפני שהכל קרה , על ההקלטה ששלחת לי באותו לילה , על זה שהספקת לדבר איתי עשרים דקות לפני שהכל קרה , תודה שהיית הגיבור שלי ודמות להערצה בשבילי גם לפני שכל זה בכלל קרה , תודה שמעכשיו אתה הגיבור של כולם ולא רק שלי . תודה שהצלת חיים של מאות אנשים וגם את שלי וגם את של כולנו , תודה שאני זוכה לחיות כאן בזכותך .
אני מוכירה תודה על כל שניה שזכיתי להיות לצידך . אמרתי פעם אחת ואגיד תמיד ,אתה לא בן אדם שאפשר לתאר במילים , הן לא מספיק טובות בשבילך ויש לי עוד מיליון דברים להגיד לך תודה עליהם אבל אני אסכם ופשוט אומר לך , תודה.
תומר היה חפק מח״ט בחטיבה דרומית של עזה , הוגדר כחטוף במשך 52 ימים ולאחר 52 ימים קיבלנו את ההודעה שתומר נפל בקרב על קיבוץ נירים ב7.10
