top of page

שת"פ עם פורום הנשים של סיילספורס

  • תמונת הסופר/ת: tali dvir
    tali dvir
  • 12 בפבר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

היום נפתח שתוף פעולה מרגש של עמותת "הותיר אחריו חבר.ה" עם פורום הנשים של סיילספורס SWN.


נשות סיילספורס הבינו שלצד הכאב והשכול, בנות הזוג השכולות מתמודדות עם אובדן החלומות והתוכניות לעתיד, מה שמוביל למשבר זהות אישי ותעסוקתי. כדי לסייע להן לבנות מחדש את הביטחון העצמי, את החוסן הכלכלי ואת דרכן המקצועית, נבנתה במיוחד עבור חברות העמותה, תוכנית ייחודית ומעצימה.


במהלך ארבעה מפגשים מעשיים, המשתתפות יקבלו כלים, ידע והשראה להשתלבות בעולם ההייטק הדינמי. הן ייחשפו למגוון תחומים מרכזיים בתעשייה, ילמדו על מיתוג אישי, נטוורקינג, הצלחה בראיונות עבודה, ניהול פיננסי נכון וגם יכירו את עולם ה-AI וכיצד ניתן למנף אותו לקריירה מצליחה. כל זאת בליווי נשים מובילות ומעוררות השראה שכבר עושות את זה.


התוכנית הזו היא נדבך חשוב נוסף במעטפת התמיכה והשיקום שאנו מעניקים. אנחנו מודות לסיילספורס על היוזמה והשותפות בהושטת יד אמיתית לבנות הזוג השכולות.


ree

bottom of page